Bijna 1300 Sasse flappen voor Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen

Bijna 1300 Sasse flappen voor Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen

Bijna 1300 Sasse flappen voor Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen

1275 om precies te zijn, gebakken door Bakker de Putter uit Sas van Gent. Het idee kwam van Cargill Cares, de goede doelen-tak van de Sasse industriereus. Ronald Cornelis is bestuurslid bij Cargill Cares. “Normaal organiseren wij ieder jaar Heel Sas Bakt. Iedereen van ons bedrijf, van monteur tot laborant, bakt dan iets en dat wordt geveild. De opbrengst gaat naar een goed doel. Nu kon dat vanwege corona niet doorgaan en besloten we er Sas koopt Appelflappen van te maken. We zijn bij de mensen langs geweest en met de opbrengst hebben we een kleine dertienhonderd appelflappen gekocht. 1275 om precies te zijn.”

Wij als Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen willen Cargill Cares en Bakker de Putter super erg bedanken voor hun bijdrage. Hier gaan alle klanten van ons van genieten!

De Stichting Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen helpt elke week honderden mensen in de gemeentes Terneuzen, Hulst en Sluis. Naast de bevoorrading vanuit het verdeelpunt in Tilburg zijn wij afhankelijk van particulieren, instellingen, organisaties en de vrijgevige burger.
Reactie plaatsen