Sint Helpt steunt kinderen tijdens sinterklaas

Sint Helpt steunt kinderen tijdens sinterklaas

Sint Helpt steunt kinderen tijdens sinterklaas

Sint Helpt uit Hulst is een initiatief van vrijwilligers die vinden dat elk kind cadeaus hoort te krijgen tijdens sinterklaas. De drijvende krachten sinds de oprichting 10 jaar geleden, Jacqueline van de Voorde, Trees Adriaansen, Audrey Verrassel en Gerry Reijnhout werken inmiddels met een begroting van zo’n 15.000 euro. Ze doen alles zelf van de inkoop tot het inpakken en de aflevering bij al onze 7 afhaalpunten verdeeld over Zeeuws-Vlaanderen.

Stichting Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen telt momenteel een record aantal aangemelde kinderen uit gezinnen die wekelijks gebruik maken van de voedselbank. Door deze vrouwen, kunnen ook zij geloven in sinterklaas. “Als de zakken uiteindelijk allemaal zijn weggebracht, valt de druk even weg. Wetende dat je weer een hoop kinderen hebt blij gemaakt.”

De Stichting Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen helpt elke week honderden mensen in de gemeentes Terneuzen, Hulst en Sluis. Naast de bevoorrading vanuit het verdeelpunt in Tilburg zijn wij afhankelijk van particulieren, instellingen, organisaties en de vrijgevige burger.
Reactie plaatsen